Mengira MGR untuk Tiba di Rakeback Hebat

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

Tidak kira seberapa baik seseorang bermain poker dalam talian, dia mungkin akan mengalami kerugian ketika mengira rakeback. Pada masa ini, terdapat tiga cara untuk mengira rakeback.

Pada mulanya, anda tidak mega888 dapat memahami sepenuhnya prosesnya melainkan anda mempunyai pemahaman yang sangat jelas mengenai apa itu MGR atau Bulanan Ross Rake. Pada dasarnya, MGR merujuk kepada keuntungan kasar yang diperoleh setiap bilik poker dari pemainnya. Dari jumlah ini, rakeback berdasarkan. Sekiranya, misalnya, poker tertentu memperoleh $ 1,000 dan 35% dari jumlah ini berfungsi sebagai rakeback pemain, pemain itu akan mendapat $ 350.

MGR dapat dikira menggunakan kaedah “diedarkan”. Di antara tiga variasi rakeback komputasi, yang satu ini adalah yang paling mudah. Selepas rake diambil dari pot dengan pemain yang ditangani di tangan, MGR akan diperoleh. Begitu juga rakeback. Pengiraan harus menggunakan formula ini: (jumlah yang diambil dari pot) dibahagi dengan (jumlah pemain yang ditangani) sama dengan pendapatan kasar bulanan atau MGR. Oleh itu, pemain menerima X% sebagai rakeback, dengan X sebagai peratusan rakeback.

Di samping itu, teknik “sumbangan purata” juga dapat diterapkan dalam menentukan MGR. Ia dijelaskan dengan baik oleh formula ini: (jumlah disapu) dibahagi dengan (bilangan pemain yang menyumbang kepada pot) sama dengan MGR.

Kemudian kaedah terakhir tetapi sama sekali tidak disebut sebagai kaedah “sumbangan berwajaran”. Oleh itu, MGR berkadar langsung dengan wang yang dimasukkan ke dalam periuk. Rumusnya adalah: (jumlah yang dimasukkan ke dalam pot dibahagi dengan jumlah pot) dikalikan dengan (jumlah keseluruhan yang diambil) sama dengan MGR.

Setiap kaedah yang dinyatakan mempunyai kelebihan dan kekurangannya sendiri. Walau bagaimanapun, kedua-dua faedah dan perangkap adalah subjektif. Perhatikan bahawa satu bilik poker selalu menggunakan teknik yang sama untuk mengira rakeback mereka. Ini hanya berubah apabila bilik poker dijual dan dibeli oleh syarikat baru.

Setelah anda mengetahui rumusnya, anda akhirnya dapat mengetahui bahawa mengira rakeback secara manual adalah mudah. Walaupun tidak benar-benar diperlukan, sekurang-kurangnya anda mempunyai idea dan anda mendapat pemahaman tentang bagaimana rakeback diperoleh.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *