Lotto Ada Mendapat Manfaat Dari

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

Setiap daripada kita mula memahami apa itu wang, sejak awal kanak-kanak. Anak perempuan saya mempunyai kotak dengan wang yang dikumpulkan secara “rahsia”, sejak dia berusia 11 tahun. Ketika berusia 14 tahun, dia bertanya kepada saya adakah saya memerlukan pinjaman. Tetapi dia segera menambahkan bahawa dia tidak melakukan ini dengan sia-sia, tetapi pinjaman itu mempunyai faedah dan saya harus bersetuju untuk membayarnya.

Setiap daripada kita berkembang dengan beberapa gambaran mengenai wang, tetapi ketika kita menjadi  APK MEGA888 dewasa, kita mempunyai gambaran mental yang khusus dan jelas mengenai wang. Imej mental ini berakar dalam minda bawah sedar kita dan tidak mudah berubah. Atau, dalam kebanyakan kes, tidak mungkin berubah sama sekali, sepanjang hayat. Sebilangan besar orang mempunyai gambaran mental ini disertai dengan perasaan ketakutan. Takut bahawa “wang tidak mencukupi”, atau “Saya memerlukan lebih banyak wang dan saya tidak mempunyai kemungkinan dari mana untuk mengambilnya”, atau “bagaimana untuk menghasilkan lebih banyak wang?”. Ini menjelaskan hakikat bahawa kebanyakan orang mempunyai kehidupan yang sukar dalam menghadapi kewangan. Saya mempunyai seorang paman yang setiap hari saya mendengarnya berkata: “Kami dilahirkan untuk hidup seperti anjing yang hidup”.

Sebilangan besar pemain lotto tergolong dalam kategori orang ini. Mereka bermain lotto dengan harapan mereka akan memenangi hadiah utama, yang akan membebaskan mereka, baik dari ketakutan kekal kerana tidak mempunyai cukup wang dan dari beban gambaran mental yang benar-benar menghancurkan hidup mereka. Sekiranya, secara kebetulan, ada di antara mereka yang memenangi hadiah besar, dia akan kehilangan semua wangnya sebaik sahaja dia menang. Semua kes menyedihkan itu, yang pernah anda dengar, adalah contoh nyata bagi mereka yang tidak mempunyai akal yang menang, dan tidak bersedia untuk menikmati wang ini.

Seseorang yang ingin memenangi loteri, namun hadiah pertama, dia mesti berfikir “kaya”. Baik. Inilah teori. Orang miskin tidak berminat dengan teori. Mereka mahukan wang dan beberapa amalan yang menolong mereka keluar dari kebuntuan. Masalahnya adalah bahawa gambaran mental, dan kepercayaan yang dicetak, sangat tertanam sejak kecil, dan perasaan tentang wang itu, semua ini tidak akan begitu cepat. Sebaliknya, semua ini cenderung tinggal bersama mereka, sepanjang hidup mereka. Baik. Apa nak buat?

Lotto adalah permainan wang untuk orang dewasa. Banyak, sedikit, setiap minggu, ada orang yang menang dalam setiap undian di dunia. Tetapi mereka menang sekali-sekala dan kebetulan sahaja. Saya sekarang akan mengajar anda bagaimana untuk menang secara sistematik dan beransur-ansur, untuk menjangkau dari jumlah kecil hingga sejumlah besar dan bahkan sejumlah wang yang sangat besar.

Anda mempunyai 21 hari untuk menyingkirkan semua pemikiran negatif yang menghalang anda untuk menang dan menghalang fikiran anda untuk berfikir besar. Contohnya: “itulah yang selalu terjadi kepada saya”, “Saya ingin menyingkirkan semua masalah kewangan, sekali selama-lamanya”, “mungkin tuah akan tersenyum saya dalam hidup ini”, dan yang lain seperti ini. Dalam 21 hari ini, anda akan menggantikan pemikiran ini, dengan satu pernyataan positif dan konstruktif, yang akan anda ulangi berulang kali, setiap kali anda menyedari bahawa anda berfikir negatif. Contohnya: “Saya sekarang mempersiapkan diri untuk memenangi lotre”.

Selepas 21 hari anda memilih satu sistem loteri dan mula menganalisanya. Anda mengambil 50 cabutan sebelumnya dan menyusun semua nombor yang dilukis dalam lajur mengikut kekerapannya. Anda akan melakukan ini sehingga anda mendapat undian langsung. Sekarang anda mencari tanda-tanda yang menunjukkan angka apa yang berpotensi tinggi untuk diambil pada masa akan datang dan membuatnya dengan kombinasi yang berbeza, di atas kertas. Belum beli tiket. Letakkan di atas kertas dan kawal kapan akan menjadi cabutan langsung seterusnya.

Mula gambarkan bahawa anda sudah menang, gembira, gembira, rasakan bahawa anda sudah mempunyai wang, hiduplah setiap saat dengan kuat. Ulangi selalunya selari dengan visualisasi dan teruskan bekerja pada sistem anda. Anda akan perhatikan bahawa semakin banyak wang menang dan anda mempunyai lebih banyak bilangan pemenang. Sekarang beli lebih banyak tiket, tetapi jangan berhenti untuk menggambarkan kejayaan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *